Bröllopstrender 2023

Och bara sådär så var bröllopssäsongen för 2022 över och så fantastisk den var! Bokningar för 2023 kommer in och jag längtar som bara den. År 2023 firar jag faktiskt 10 år som bröllopsfotograf, vilket är helt otroligt! Här är några trender som tycks följa med oss in på 2023-års bröllopssäsong.

01. Mix & Match tärnklänningar


Det vanligaste är fortfarande att alla tärnorna har på sig en tärnklänning som är i samma färg och samma modell. Men det blir allt vanligare att låta tärnorna bestämma mer vilken klänningen de ska ha under bröllopsdagen. Att ha en färgskala de får hålla sig till eller samma färg fast olika modeller. Det här kommer det synas mycket av under 2023!

Bröllopstrender 2023

02. Partybilder med mycket blixt

Hela 90-talsviben är tillbaka med en stark blixt på festbilderna som nästan ger en paparazziliknande känsla över det hela!

Bröllopstrender 2023

03. Naturliga bilder

Det här har såklart varit poppis under flera år men mer och mer nu de senaste åren så har de naturliga bilderna, de icke uppstyrda fotona exploderat i våra instagramflöden. Fler och fler brudpar bryr sig inte om att ha helt perfekta bilder, de vill hellre ha äkta.

Bröllopstrender 2023

04. Suddiga bilder

Att även få några suddiga bilder tagna i rörelse kommer även att bli STORT under 2023!

05. Utomhusbröllop

Efter att många brudpar fick ställa in eller planera om sina bröllop under Covid-19 så valde fler par att ha utomhusbröllop och den trenden ser vi bara att den fortsätter att öka!

Bröllopstrender 2023

06. Färg, färg och mera färg

Blush har varit den dominerande bröllopsfärgen de senaste åren och kommer alltid att vara såå vacker till bröllop! Men under 2023 förväntas bröllopen gå mer i lavendel, plommonlila, grönt och blått. Helt enkelt så kommer fler färger få komma fram. Att dessa färger även synts till i Netflixserien Bridgerton är ingen slump.

Bröllopstrender 2023