Vad ni kan förvänta er

01. Tid & Kvalitet


Jag tar mig an ett begränsat antal bröllop varje år för att de ska få den tid och kvalitet de förtjänar.

02. Inspiration


Bli inte överraskade om jag vill veta alla detaljer för ert bröllop, från din klänning till färgschemat för dagen! Det här gör mig såå inspirerad!

03. All inclusive


Ni får alltid alla bilder som blir bra från ert bröllop för att ni ska kunna njuta och tänka tillbaka på er dag på bästa sätt.

04. Naturligt


Jag förväntar mig inga modeller! Under porträtten guidar jag er hela tiden så ni ska känna er bekväma. Under resten av dagen fångar jag stunderna som de är.

Lovisa & Andreas

"Fantastiska Emelie! Detta var en upplevelse utöver det vanliga. Din värme, busighet och pepp gjorde det så avslappnat och vi var så trygga med dig som fotograf! Du guidade oss på ett så fint och naturligt sätt vilket underlättade för oss och gjorde det hela väldigt avdramatiserat. Detta kommer vi leva på länge!"

Hur går det till?

PROCESSen


01. Bröllopsmöte


Hurra! Ni gillar mina bilder och jag är ledig ert datum! Nu tar vi en facetime-dejt så att vi kan lära känna varandra lite bättre och ni kan ställa eventuella frågor som ni har.02. Bokning


Om ni bestämmer att ni vill boka mig så skickas avtal samt en bokningsfaktura på 25% av priset. När den är betald är datumet garanterat och ni kan bocka av ”Boka Bröllopsfotograf” på listan!03. Planering


Jag finns med er under hela er bröllopsplanering som support. Ni kan fråga mig allt! Ni får dessutom min bröllopsguide som är fullproppad med massor av bröllopstips!

04. Bröllopsdagen


Äntligen är dagen här! Nu ska ni njuta så sköter era leverantörer resten. Jag finns med er och fotar alla underbara ögonblick, stora som små.

05. Leverans


En sneak peek skickas till er bara några dagar efter bröllopet och det stora onlinegalleriet med alla era bilder levereras inom 4-6 veckor.

06. Album & Prints


Via ert onlinegalleri kan ni enkelt beställa vakcra förstoringar och lyxiga album!

Fina ord

Linda & Robin

"Vi är så oerhört glada att vi valde Emelie som vår bröllopsfotograf. Det kändes som en gammal vän vi hade med oss på vår dag. Hon var respektfull och inkännande med barnen, både vi och gästerna hade trevliga samtal med henne och hon kändes som en helt naturlig del av bröllopsdagen. Både inför och under var hon mån om att få en uppfattning om vad som var viktigt för oss och när vi sett resultatet kunde vi inte önskat mer. Vi kan varmt rekommendera henne och hade valt henne om och om igen!"

investering

Bröllopsfotografering

Priser

Det här ingår i alla paket:

- Planeringsmöte innan bröllopet
- Fri support innan, under och efter bröllopet
- Sneak peek några dagar efter bröllopet
- Min bröllopsguide
- Onlinegalleri med alla era bilder som ni kan ladda ner så många gånger ni vill!

från 24 000 kr

1 / 1
Bröllop Medevi Brunn
Vanliga frågor & svar

Vad gör vi om det regnar?

De flesta önskar solsken på sin bröllopsdag men regn gör sig faktiskt fint på bild! Jag kollar alltid upp en reservplan ifall det skulle regna på bröllopsdagen. Om det bara duggar eller småregnar så har jag flera olika och vackra paraplyer med mig som ni får låna!

Hur lång tid tar det tills vi får våra bilder?

Bara några dagar efter bröllopet så kommer jag att skicka en sneak peek till er för att stilla lite av nyfikenheten :) Hela galleriet levereras inom 4-6 veckor efter bröllopet.

Hur många bilder får vi?

Ni får alltid alla bilder som blir bra i mina paket men ett ungefärligt snittal är ca 50 bilder/timmen.

Kan vi ändra i paketen?

Jag skräddarsyr gärna ett paket som passar just era behov! Bara kontakta mig och berätta vad ni är ute efter så tar vi det därifrån :)

Vad händer om du blir sjuk?

Tack och lov så är jag nästan aldrig sjuk och jag har aldrig missat ett bröllop på mina 10 år i branchen. Men skulle så vara fallet så har jag ett stort kontaktnät med andra bröllopsfotografer och kommer göra mitt yttersta för att hitta en ersättare till er fantastiska dag.

Kontakt

Skicka ett meddelande här nedan och kolla om ert datum är ledigt!