Alla bilder är tagna av Fotograf Emelie Petré.

 

Att välja festlokal är inte alltid det lättaste. Dels ska lokalen passa in i stilen och temat som bröllopet går i och dels så ska den finnas i det området man vill gifta sig i. Jag har haft turen att få fotografera i några helt fantastiska festlokaler och jag tänkte göra ett litet inlägg om några av mina favoritlokaler runt om i Östergötland.

Ombergs turisthotell

- Elegant, ljust, romantiskt, klassisktEn av de finaste festlokalerna jag har besökt och dessutom är personalen hur trevliga som helst och gör det där lilla extra för sina brudpar och gäster. Utanför festlokalen har ni en fantastisk utsikt och ett hav av lavendelblommor som blir så fina att fotas i!Hemsida: http://ombergsturisthotell.com/

Ombergs Turisthotell Bröllopslokal Östergötland

Kanalmagasinet, mem, söderköping

- Rustikt, romantiskt, lantligt, ljustJag höll på att tappa andan när jag först kom in här. Högt i tak och vackra kristallkronor som verkligen höjer känslan! Här får ni plats med många gäster och platsen är helt underbar med vattnet precis utanför. På deras hemsida ser ni fler av mina bilder på festlokalen.


Hemsida: http://www.kanalmagasinet.se/


Kanalmagasinet Mem Söderköping bröllopslokal

Vadstena slott

- Romantiskt, ljust, rustikt, elegant, lyxigt


En annan storfavorit. På Vadstena Slott får man följa lite mer regler eftersom de såklart vill bevara slottet på bästa sätt men en fest här blir både elegant, lyxig och så vacker! Ett stort plus är självklart att man även kan ha vigseln här högst upp i slottskyrkan, DET är min favoritplats utan tvekan för en vigsel. Kan vara så att jag själv gifte mig där också.. ;)Hemsida: http://vadstenaslott.com/


Vadstena Slott Bröllopslokal Östergötland

Hyttringe gård, lönsås, motala

- Lantligt, ljust, rustikt


15 minuter utanför Motala ligger den här pärlan. Här kan man ha vigseln/festen på övervåningen och middagen på nedervåningen. Allt samlat på samma ställe!


Se ett helt bröllop från Hyttringe Rundloge härHyttringe Rundloge, Hyttringe Gård bröllopslokal

Medevi Brunn

- Elegant, ljust, romantiskt, klassiskt


Medevi Brunn har två superfina lokaler att välja på. Med gulddekorationer och mycket fönster blir det en vacker, romantiskt och lyxig festlokal!Hemsida: http://medevibrunn.se/


Medevi Brunn bröllopslokal östergötland

Skepparpinan, motala

- Elegant, ljust, romantiskt, moderntEtt självklart val på listan blir såklart lokalen som vi själva hade vår bröllopsfest i. Med fönster längs med hela väggen och utsikt över vattnet, kristallkronor i taket och rosa tak, kan det bli bättre? Vi fick dessutom service i toppklass av personalen längs med hela planeringen!

Hemsida: http://www.motalacc.se/index.php/moeten/fest/skepparpinan

Skepparpinan Motala Convention Center bröllopslokal

Om fotografen


Det är jag som är Emelie! Bröllopsfotografen i Östergötland som ger er ljusa och romantiska bilder fyllda med mycket glädje. Vill ni ha en fotograf som känns mer som en vän på bröllopsdagen och som dessutom har ett öga för detaljer?


Då har ni hittat henne.

Fotograf Emelie Petré