Förberedelserna

Det är morgonen på er bröllopsdag! Förhoppningsvis är de flesta delarna på plats nu så att ni kan slappna av med era bästa vänner. Om vissa saker inte har bockats av från att-göra-listan, så det dags att lämna över det till någon annan. Nu ska ni bara njuta och bli omhändertagna av alla andra. Här nedan har ni några tips till hur ni kan få ännu finare förberedelsebilder!

01. Ljust rum


Det absolut viktigaste är att ni har ett förberedelserum som är ljust med gott om fönster. Ju fler & större fönster desto bättre! Neutrala färger på tapeten kommer också att få bilderna att bli vackrare. En orange tapet kommer ex. få er att se orangea ut och det vill vi ju undvika!

Bröllop Säby Säteri brudens förberedelser

02. Städa & fixa


Be en av tärnorna att städa undan lite precis innan jag kommer så slipper vi få med småsaker som en Lokaflaska, hårspray eller en stor klädhög med i bakgrunden på bilderna.


03. Kimono


Tänk på att inte ha på dig en tröja som du måste dra över huvudet för att ta av dig under förberedelserna, då kanske frisyren råkar förstöras. En kimono funkar utmärkt då den ger en lyxig känsla och det blir enkelt att byta om till brudklänningen!


04. tärnorna påklädda


När det är dags att ta på sig brudklänningen är det bra om tärnorna redan har på sig sina tärnklänningar. Då ger det en renare känsla i bilderna och färgtemat för ert bröllop kommer fram på ett naturligt sätt.

Brudens förberedelser Torpa Gård

05. Helkroppsspegel


Ha en helkroppsspegel på rummet. Du kommer vilja se hur fin du är!


06. skål!


Fram med bubblet och fira med dina närmaste och bara njuuuuuut!

Brudskål med tärnor under förberedelserna