VICTORIA & pATRIC

SÄBY SÄTERI

INGARÖ, STOCKHOLM


Fotograf: Emelie Petré

Vigsel: Säby Säteri

Festlokal: Säby Säteri

23 Juli 2016

Det här bröllopet.. Det ligger mig så varmt om hjärtat. Jag träffade Victoria och Patric på ett café i Stockholm och blev direkt helt tagen av dem. Det var så pass trevligt att jag helt glömde bort att kolla vad klockan var på mobilen eller att jag hade 10 missade samtal. Jag höll helt enkelt på att missa tåget hem till Motala.


Och bröllopet sedan. Det var den varmaste helgen på hela sommaren och ett bröllop som jag aldrig kommer att glömma. Brudparet tillsammans med deras brudfölje hade den bästa stämningen från morgonens förberedelser till den kinesiska traditionen med "Wedding Games" och samma härliga energi smittade av sig på alla runt omkring under hela dagen.


Det här bröllopet blev publicerat i tidningen Allt om Bröllop och vill ni läsa mer från det reportaget så hittar ni det här.