Er investering

Hurraaaa!

Vill ni ha bröllopsbilder som känns ljusa, varma och som fångar er bästa dag på ett magiskt sätt? Då vill jag vara där och fånga just DET åt er.

Jag har jobbat som bröllopsfotograf i 10 år och är själv gift så jag vet precis hur det är. När er bröllopsdag kommer ska ni bara kunna njuta och allt det där fantastiska som händer runt omkring er fångar jag åt er. Ni kan släppa alla måsten och krav och bara vara i stunden med era gäster. Det är så ett bröllop upplevs på bästa sätt!

INVESTERING

Prislista för 2024/2025

Ingår i alla paket

.

- Planeringsmöte innan bröllopet
- Fri support innan, under och efter bröllopet
- Min bröllopsguide
- Personligt webbgalleri med alla era bilder som ni kan ladda ner så många gånger ni vill!
-Sneak peek några dagar efter bröllopet
- Bildspel med musik

all inclusive

12 timmar

Minst 700 st bilder

För er som vill få med allt! Från förberedelserna på morgonen, porträtt, vigsel, gratulationer, brudskål med mingel, dukning, dekorationer och middagen, Golden Hour, er första dans och när ni och gästerna slår klackarna i taket!

42 000 kr

1 / 1

Mitt populäraste paket!

heldag

9 timmar

Minst 450 st bilder

Passar för förberedelser, detaljbilder, porträtt, vigsel, gratulationer, gruppbilder, brudskål med mingel, dukning, dekorationer och middag med några tal. Brukar avslutas med bilder i Golden Hour.

36 000 kr

1 / 1
Mitt populäraste paket!
Halvdag

6 timmar

Minst 300 st bilder

Passar för slutet av förberedelserna, porträtt, vigsel, gratulationer, gruppbilder & brudskål med mingel. Eller byt ut förberedelserna och få med början av middagen.

Kan endast bokas för bröllop i Östergötland.

30 000 kr

1 / 1
Klassiska

3 timmar

Minst 200 st bilder

Passar för vigsel, gratulationer & porträtt på brudparet.

(OBS! Kan endast bokas i Östergötland, tidigast 6 månader innan bröllopet)

21 000 kr

1 / 1
Heldag + välkomstmiddag

Wedding Weekend

För er som vill få allt dokumenterat! Ni får 12 timmars fotografering under bröllopsdagen och upp till 4 timmars fotografering på välkomstmiddagen kvällen innan.

50 000 kr

1 / 1
Vanliga frågor & svar

Vad gör vi om det regnar?

Jag kollar alltid upp en reservplan ifall det skulle regna på bröllopsdagen. Jag har även flera olika och vackra paraplyer med mig som ni får låna under bröllopsdagen :) Ni behöver alltså inte köpa egna nya paraplyer bara för bröllopets skull!

Vad händer om du blir sjuk?

Tack och lov så är jag nästan aldrig sjuk. På mina 10 år som bröllopsfotograf har jag aldrig missat ett bröllop. Men skulle så vara fallet så har jag ett stort kontaktnät med andra bröllopsfotografer och kommer göra mitt yttersta för att hitta en ersättare till er fantastiska dag.

Dina detaljbilder är så fina! Måste vi köpa ringaskar mm?

Mina detaljbilder är något jag verkligen har investerat i och jag har med mig flera stylingmattor, ringaskar, vackra band, smyckesfat och andra små detaljer som kommer att få era detaljer att poppa om ni väljer att få förberedelserna fotograferade :)

Hur lång tid tar det innan vi får våra bilder?

Bara några dagar efter bröllopet så kommer jag att skicka en sneak peek till er så att ni har några bilder ni kan dela direkt och som stillar nyfikenheten lite :) Hela galleriet levereras inom 4-6 veckor efter bröllopet.

Hur många bilder får vi?

Ni får alltid alla bilder som blir bra i mina paket men ett ungefärligt snittal är ca 50 bilder/timmen.

Reser du utanför Östergötland?

Jag älskar att få uppleva nya platser och reser gärna till ert bröllop! Reseersättning tillkommer med 50 kr/mil från Motala. I mitt största paket på 12 timmar ingår reseersättning i hela Sverige.

Kan vi beställa förstoringar & album hos dig?

Absolut! När era bilder är färdiga så får ni inloggning till ert personliga onlinegalleri. Där i kan ni beställa förstoringar och designa ert bröllopsalbum precis så som ni vill ha det och mina leverantörer är några av de bästa som finns i Europa.

Kan vi ändra i paketen?

Jag skräddarsyr gärna ett paket som passar just era behov! Varje extra timme kostar 3500 kr utöver priserna på mina färdiga paket. Bara kontakta mig och berätta vad ni är ute efter så tar vi det därifrån :)

Hur sker betalningen?

25% betalas i samband med bokning och resterande summa faktureras efter bröllopet. Jag fakturerar via ett företag som heter Frilans Finans.

Vad händer nu?

Steg 1


Maila mig om ni är intresserade så tar vi en dejt över skype och pratar mer om er stora dag och ni kan ställa alla frågor som ni har och vi får lära känna varandra lite bättre. Det är helt kostnadsfritt och ej bindade.

Steg 2


Om ni känner att jag är rätt fotograf för er så gör vi en bokning! Avtal skickas och signeras online, samt en bokningsfaktura på 25% skickas. Sen är jag ER!


"Du bara flöt med i allt och fanns där hela tiden - du blev en i familjen den där dagen med ditt mjuka behagliga sätt att utföra ditt arbete.""

—Brudens mor