Om Emelie

Lär känna mig

Play Video
Jag är så glad att du hittat hit

Varmt välkommen!

Jag heter Emelie och för 6 år sedan satt jag där ni sitter idag. Jag planerade mitt egna bröllop och räknade ner dagarna till den 21 maj 2016. Dagen då jag skulle få gifta mig med min bästa vän Micke!

Lite kort om mig:
Jag skrattar mycket och ofta, sjunger gärna högt (och falskt) när jag kör bil och jag fikar minst en gång varje dag. Jag älskar choklad, att mysa framför en bra serie och att skriva listor.

Det här är jag svag för

Things I love..

01. JULEN

Jag plockar fram julsakerna (inklusive granen) i början/mitten av november. Jag ser det bara som längre tid att njuta! Julbak, julfilmer, stjärnor som lyser i varje fönster. Åh jag börjar redan längta!

.

1 / 6

Varför ska ni välja mig?

Det finns fotografer som fotar allt. Men det gör inte jag. Jag fotar bröllop. Där ligger min passion och det är det jag är riktigt bra på. När jag gifte mig sa min man något av det finaste man kan säga till en bröllopsfotograf (som snart skulle bli hans fru). Han sa "Välj vilken fotograf du vill." Jag behöver inte nämna att min man är en smart kille va? Happy wife, happy life så att säga, haha.

Jag fokuserar på er. Er relation, era gäster, era detaljer. Allt som betyder något för just Er. När ni precis sagt JA och ska gå ut genom kyrkporten och mötas av era gäster, då står jag där, redo. Redo att fånga lyckan hos er men också din lilla brorsdotter som står och kastar rosblad så högt som hon bara kan. Ögonblicken ni inte visste fanns.

Jag är rätt fotograf för er om ni kan föreställa er er själva på mina bröllopsbilder. Ljusa, romantiska och fulla med liv - glädjetårar, gapskratt och allt däremellan. Jag ser detaljer och vart det är bäst ljus. Om ni vågar lita på mig, delar era drömmar och visioner för bröllopet så kommer vi att kunna skapa magi tillsammans.

glädjetårar, gapskratt och allt däremellan

LJUSA OCH ROMANTISKA BILDER FULLA MED LIV


Fotograf Emelie Petré

- Brudens mor

"Christer och jag vill också säga mycket stort tack till Dig för en så fin arbetsinsats. Du bara flöt med i allt och fanns där hela tiden - du blev en i familjen den där dagen med ditt mjuka behagliga sätt att utföra ditt arbete."