Varmt välkommen hit!

Det är jag som är Emelie

Bröllopsfotografen i Motala som ger er ljusa och romantiska bilder fyllda med mycket glädje. Vill ni ha en fotograf som känns mer som en vän på bröllopsdagen och som dessutom har ett öga för detaljer?

Då har ni hittat henne.

Mer om mig
Fina ord

Denice & Lenny

"Vi säger bara wooow! Vi är oändligt tacksamma för att du var med och förevigade vår dag. Du är så duktig på att fånga de där speciella ögonblicken och du kan få vilken omgivning som helst att se drömlik ut på bild. Med din underbara personlighet lyckades du locka fram både känslor och många skratt. Bilderna är helt magiska!"

publicerad i


det som är


Äkta och meningsfullt


Jag är fotografen som vill lära känna er! Jag vill veta hur ni träffades, vilka människor som ska vara i ert brudfölje, hur din klänning ser ut och vad som känns extra viktigt för just er på ert bröllop.


Min bildstil beskrivs ofta som

Ljus, romantisk & naturlig

Jag tar mig an ett begränsat antal bröllop varje år för att de ska få den tid och kvalitet de förtjänar. Varje bröllop är unikt och jag känner mig så hedrad som får dela den dagen med mina brudpar.

Om ni vill ha ljusa och romantiska bilder som visar mycket känslor, då har ni kommit helt rätt! Jag fokuserar på Er som par och vill att ni ska känna er avslappnade under fotograferingen.

Jag vill veta om vårt datum är ledigt!
Svartvitt klassiskt bröllopsporträtt

Bröllopsfotograf i Motala, Östergötland

@emeliepetre